Hvem er vi

Vi er en række mennesker – både børn, unge, vokse og gamle – fra det nordsjællandske, der har samlet os om 24syv Nordsjælland.

Som oftest mødes vi én gang hver anden måned primært for at opdatere hinanden med information om afholdes af fremtidige arrangementer rundt om i Nordsjælland, men også for at dyrke hinanden og de sociale bånd. Så føler du dig en gang imellem ensom, eller har du bare lyst til at lave frivilligt arbejde, så vil vil være rigtig glad for at få dig som en del af vores lille gruppe. Der er plads til alle – uanset hårfarve, størrelse, høj og drøjde, alder og køn.

Vi ser 24syv Nordsjælland som et fællesprojekt, der skal deles af alle aldersklasser. Derfor har vi også inddraget vores børn og børnebørn, som kan komme med gode råd og fif til sjove legepladser og spændende friluftsteder.

Èn gang hvert halve år går vi også ud og spiser dreamstime_xl_1026793sammen på en af Nordsjællands hyggelige restauranter eller cafeer. Det sker også, at vi arrangerer udflugter til forskellige museums og slotte. En stor del af os elsker nemlig friluftslivet og kulturelle arrangementer.

Drevet af frivillige

Siden her er drevet af frivillige ildsjæle, der ønsker at hjælpe lokalmiljøerne i de forskellige byer i Nordsjælland med at finde frem til gode, sjove interessante butikker og seværdigheder.

Derudover ønsker vi at få mange nye naboer og genboer til området ved at gøre opmærksom på alle de positive oplevelser, man kan få del af, hvis man rykker teltpælene op og rykker til Nordsjælland.

Vi har både små og store charmerende byer, som kan være værd at tjekke boliger ud i.

Her på hjemmesiden opfordrer vi alle besøgende til at indsende relevante links, udveksle viden og gode oplevelser. Vores redaktion gennemgår dagligt links, og kun de mest relevante links der lever op til vores retningslinier, kommer på hjemmesiden.