Malerfirma med vokseværk!

Jeg har startet min egen virksomhed som maler for et par år siden – og selvom forretningen går ganske fint, så havde jeg ikke givet mig i kast med at bygge en god hjemmeside op. Jeg havde godt tænkt over hvad det kunne have af betydning, hvis man blev synliggjort online, men jeg havde ikke den fjerneste ide om hvordan det fungerer. Ord som, SEO, Google Adwords og andet var i min optik fremmedord der ikke gav mening. Efter at undersøge tingene lidt, blev det hurtigt tydeligt for mig at jeg havde brug for noget hjælp til at løse mine online udfordringer.

For mig blev løsningen at betale mig fra mine problemer med min hjemmeside. En tur på google og finde et marketingfirma, og så ellers bare i gang med at blive set online dagen efter. Det viste sig hurtigt at det ikke helt var sådan tingene hang sammen. Jeg kontaktede et digitalt marketingfirma Waimea.dk, som fortalte mig og mine muligheder i forhold til min hjemmeside. For mig blev det straks tydeligt at jeg havde brug for deres hjælp, da jeg ikke havde nogen som helst viden om de emner vi gennemgik.

Jeg bed mig dog fast i, at der var mulighed for at de kunne lave min hjemmeside om, så den blev relevant for mine nuværende og kommende kunder. Jeg skulle synliggøres på nettet, men det at have en hjemmeside alene var ikke nok. Det viste sig nemlig at man kunne betale for Google Ads, hvilket gør at min hjemmeside bliver vist i Googles reklamer. Det er bare ikke lige til at lave selv, da der er mange faktorer der spiller ind.

Waimea Digital kunne hjælpe mig med det hele. De fik sat min hjemmeside op, skrevet tekster på den og fik lavet reklamer for den med Google Ads. Der gik ikke lang tid efter alt var lanceret online, til at jeg simpelthen måtte ansætte en medarbejder mere. Jeg fik flere henvendelser end jeg plejede, hvilket Waimea kunne oplyse, var hovedsageligt pga. mine Ads i Google.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *